Doctor Splendids jpurnal
Doctor Splendids jpurnal - Medium
Doctor Splendids jpurnal - Large

Fallet Vera

Min sexiga sjuksköterska

För bara några timmar sedan vinkade jag av min sköna patient Vera efter att ha spenderat några underbara timmar med henne. Denna attraktiva 37-åring har varit en uppskattad patient hos mig sedan ett par år tillbaka och detta var hennes fjärde besök på min mottagning.

Jag kommer ihåg vilken glad överraskning hon gav mig första gången hon var hos mig, när hon bad om ursäkt för sin brytning och berättade att hon inte var svensk från början, utan flyttat hit för några år sedan från ett land i Östeuropa. Jag är nämligen mycket intresserad av både geografi och historia, och tycker att det är roligt att undersöka människor av varierande etniskt ursprung. Jag finner en särskild spänning i att studera på vilket sätt kvinnor som tillhör olika folkslag skiljer sig från varandra, inte bara vad gäller hudfärg och ansiktsdrag, utan även i fråga om mer intima detaljer ;)

Landet som Vera kom ifrån, som jag av diskretionsskäl inte kan nämna vid namn, är ett gammalt land som haft en händelserik historia och gett stora bidrag till resten av Europa, framför allt inom konstens och kulturens område. Jag hade länge varit nyfiken på kvinnorna i det landet och funnit dem mycket tilldragande, men aldrig haft turen att få bekanta mig närmare med någon av dem. Nu hade jag helt oväntat en kvinna från detta land på min mottagning, och inte nog med det, jag skulle få utforska hela hennes kropp så ingående och detaljerat som jag ville! Det hade hon sagt till mig... läsaren får gissa hur lycklig jag kände mig just då...

Till råga på all glädje visade det sig att min besökare hade en mycket skön och välskapt kropp. Hon var med sina bröst av perfekt form och storlek, sin välrundade stjärt, sin ljusa lena hud och många andra utsökta detaljer en utmärkt representant för det land hon kom ifrån. Jag har hittills inte haft någon annan patient från Östeuropa, men tack vare att jag träffat Vera är jag nöjd på den punkten, för jag känner att jag genom hennes kropp får uppleva det allra finaste som denna del av Europa har att erbjuda.

Den här gången kom Vera till mig med en liten bärkasse i handen, som visade sig innehålla en present till mig: En flaska av finaste massageolja, väldoftande och mustig. Jag tackade henne för den trevliga gåvan, och var inte sen att använda den på henne: Hon fick sitta i en stol med bar överkropp, medan jag hällde en skvätt olja på hennes läckra bröst och smekte och masserade dem tills hon började morra av välbehag.

Det hela kändes så trevligt och skönt att jag bestämde mig för att fortsätta och utöka den behandlingen. Hon fick lägga sig naken på min undersökningsdivan och jag spred och smorde in oljan överallt på hennes bröst, hennes mage, och ända ner till hennes ljumskar. Det hela blev en stund av mjuk och behaglig sensualitet. Sedan tog kåtheten över och det slutade med att Vera blev fastbunden och knullad i olika ställningar på undersökningsdivanen.

Till den saken hör att Vera inte hade varit hos mig på nästan ett år, hon hade gjort ett långt uppehåll av personliga skäl. Därför fanns en laddning mellan henne och mig som vi var tvungna att leva ut. Det var först när vi satt och släckte törsten med ett glas ramlösa, efter att ha haft het och passionerat sex i cirka en timme, som tanken slog oss plötsligt att den gynundersökning som Vera hade bokat, och som var det egentliga syftet med besöket, inte ens hade blivit påbörjad :)

Vi skrattade lite åt min lilla försummelse, sedan gick Vera tillbaka till undersökningsdivanen och la sig där, eftersom min gynstol vad vid detta tillfälle demonterad. Jag gjorde iordning en bricka med de gyninstrument jag ville använda, satte mig vid divankanten och ägnade mig, tillsammans med Vera, åt det kära välbekanta nöje att vidga ut hennes slida med mina olika redskap, lysa in med en lampa och nyfiket studera hur denna vackra kvinna såg ut inuti.

Jag blev så uppeggad av att få skåda in i Veras djupaste delar, att jag fick en impuls att slicka hennes slida, samtidigt som jag höll den vidöppen med hjälp av en gynekologisk tång. Jag drevs av en märklig tanke jag fick, att jag ville slicka hennes rosa slidväggar så långt in det gick. Det blev en lite underlig lek, men Vera såg inte ut att ha något emot den. Hon njöt av min strävan efter att slicka delar av henne som ingen förut kunnat nå.

Allt inräknat, blev detta ett mycket trevligt, lustfyllt och inspirerande besök. Som det alltid har varit, varje gång Vera kommit till mig. När vi åter igen satt i soffan och drack lite vatten, innan det blev dags för min fina patient att ta en dusch och åka hem, pratade vi igen om ett särskilt projekt som vi hade diskuterat tidigare:

Det handlar om att Vera gärna vill assistera mig vid några av mina sensuella undersökningar i rollen som sjuksköterska. Dels är hon väldigt nyfiken på andra kvinnor, men har aldrig fått testa. Dels tycker hon att mina erotiska rollspel är intressanta och spännande. Jag för min del får ibland patienter som gärna vill bli undersökta av en doktor med en sjuksyster vid sin sida. Därför har Vera och jag nu kommit överens om att hon ska få vara min sjuksköterska vid vissa tillfällen. Tanken är att hon ska räcka instrument, hjälpa mig att hantera gynstolen, osv. Men tanken är också att min kåta och nyfikna assistent ska få lära sig att umgås med patienterna på ett lite mer frigjort sätt än man är van vid på en vanlig vårdcentral ;)

Vera är nu officiellt anställd och beredd att påbörja sin tjänstgöring när som helst en patient dyker upp som är intresserad av den speciella behandling min sexiga sjuksköterska kan ge...


<Föreg. fall Index Nästa fall>
Erotiska rollspel
Erotiska rollspel - Medium
Erotiska rollspel - Large