Doctor Splendids jpurnal
Doctor Splendids jpurnal - Medium
Doctor Splendids jpurnal - Large

Fallet Jenny

Söt och pilsk från Norrland

Igår eftermiddags fick jag besök av Jenny, en ung patient som fått resa en lång väg för att vara med om mina erotiska rollspel. Hon bor nämligen någonstans i Västernorrland. Vi hade korresponderat lite med varandra för en tid sedan, och hon var sugen på att testa förbjudna doktorslekar med en äldre man, men på grund av avståndet hade det hela stannat vid enbart prat. Nu hade ett gäng kompisar till henne planerat en kryssningsresa under sommaren, och Jenny fick vara med. Kryssningen utgick från Stockholm, och då såg Jenny en chans att kombinera den resan med ett litet besök hos Doctor Splendid.

Hon tog en extra tidig buss till Stockholm för att kunna tillbringa några timmar i huvudstaden och hinna träffa mig. Eftersom Jenny bor i en ganska liten stad där jag inbillar mig att alla känner varandra tänker jag inte gå in på en närmare beskrivning av henne. Jag nöjer mig med att säga att hon är en ung och söt tjej med mycket attraktiva former. Jag hämtade henne med taxi från Centralen, sedan spenderade vi ett par mycket njutbara timmar på min mottagning.

Jennys sensuella undersökning blev en ganska typisk sådan. Hon fick prova på några av de vanligaste ingredienser som brukar ingå i min behandling. Hon fick sina fräscha, flickaktiga bröst noggrant inspekterade av mina händer. Hon fick ligga på magen över mina knän och visa mig sitt stjärthål samt ta emot tempstickan. I undersökningen ingick också att hon fick stå bredbent framför mig, medan jag tog på mig ett handske och förde in ett finger så djupt jag kunde i hennes slida, för att noga utforska hur hon kändes inuti. Värt att notera är att jag inte behövde använda något glidmedel vid detta moment, hon bidrog frikostigt med sina egna safter.

Några andra saker jag gjorde med denna kåta norrländska var att hon fick ta emot smisk, både på sina skinkor och sina söta bröst, samt att jag visiterade hennes trånga analöppning med ett nyfiket finger. Hon var också intresserad av lekar med isbitar, så jag ägnade en stund åt att stimulera hennes bröstvårtor med omväxlande intryck av kyla och värme. Först tryckte jag en isbit mot bröstvårtan, och höll den kvar tills isen började smälta, sedan tog jag bort isbiten och tryckte min egen mun istället, tinade upp hennes frusna hud med min varma tunga och sög i mig det smälta vattnet, som hade tagit till sig en svag smak av tonårsbröst.

Till slut blev det dags för henne att kliva upp på gynstolen. Jag vidgade ut hennes slida med ett speculum, och lyste in i henne med en lampa... jag fick titta in så mycket jag ville i Jennys fascinerande ljusrosa inre delar. Sedan ville hon testa en massageapparat som jag nyligen har skaffat: en handhållen stav med ett avrundat huvud av gummi som kan ge väldigt kraftiga vibrationer. Den här apparaten var från början tänkt som redskap för vanlig kroppsmassage, men många som köpte den var inte sena att upptäcka att den passade utmärkt för klitorisstimulering. Jenny och jag lekte med den en bra stund. Den gav henne sköna sensationer, utan att det direkt ledde till orgasm.

Jag var vid detta läge så upphetsad av alla lekar med Jenny att jag fick ett väldigt stånd. Jag frågade Jenny om hon ville ta emot doktorns kuk, och det ville hon. Hon satt i gynstolen i en mycket lämplig ställning, med låren brett isär. Jag band fast hennes handleder vid gynstolens ryggstöd, för hon ville också testa hur det känns att bli bunden, tog på mig en kondom och sedan tryckte jag in min längtande lem i den unga vagina jag inte för länge sen hade undersökt. Både Jenny och jag var vid det här laget ordentligt upphetsade, det följde en lång stund av intensivt kopulerande som slutade i att det gick för oss båda, mer eller mindre samtidigt.

Därmed var en mycket trevlig sensuell undersökning avklarad. Vi var båda törstiga och drack läsk en liten stund. Sedan blev det dags för Jenny att kasta sig i en taxi och skynda till kryssningsterminalen, där hennes reskamrater stod och väntade på henne, helt ovetande om det udda sensuella äventyr Jenny just varit med om, på Doctor Splendids mottagning.


<Föreg. fall Index Nästa fall>
Erotiska rollspel
Erotiska rollspel - Medium
Erotiska rollspel - Large