Erotiska lekar
Erotiska lekar - Medium
Erotiska lekar - Large

Tidsbokning

Ta chansen att leva ut dessa hemliga sexfantasier Du kanske haft ibland. Erotiska rollspel, och särskilt doktorslekar, har funnits i alla tider, men på senare år har de blivit mer kända och populära. Detta är ett bra tillfälle för Dig att få bekanta Dig med denna spännande och lekfulla variant av erotik.

Du behöver inte se ut på något särskilt sätt för att få delta. Det räcker med att Du uppfyller mina enkla grundkrav (ej äldre än 50 år, ej alltför överviktig) samt att Du är frisk och renlig. Även blyga eller oerfarna kvinnor kan med förtroende vända sig till mig. Jag har särskilt god hand med den kategorin patienter.

Vill Du vara med på en sensuell gynundersökning allt Du behöver göra är att mejla till mig på adressen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. och anmäla Ditt intresse. Var vänlig tala om hur gammal Du är, samt Din längd och vikt. Vill Du berätta lite mer om Dig själv är det mycket välkommet, men inte obligatoriskt.

Om Du blir antagen som patient kommer jag att ställa ett antal frågor till Dig i syfte att lägga upp en behandlingsplan som passar just Dig. Du kommer att få läsa och godkänna Din behandlingsplan. Sedan är det bara att välja en besökstid bland de som är lediga.

Min mottagning ligger mycket centralt i Stockholm. Det är lätt att ta sig till mig oavsett var Du kommer ifrån. Du kommer att få en noggrann vägbeskrivning när det blir dags att besöka mig. En typisk undersökning brukar ta ett par timmar.

Ditt besök hos mig är ett rent privat ärende som bara angår Dig och mig. Jag har tagit emot många nöjda besökare sedan 20 år tillbaka, och är känd för att vara mycket seriös och diskret. Du är i trygga händer om Du kontaktar mig.

Jag önskar Dig välkommen till mina erotiska lekar och ser fram emot att kunna berika Ditt sexliv med en annorlunda upplevelse!


<Föreg. sida Nästa sida>
Sexfantasier
Sexfantasier - Medium
Sexfantasier - Large