Frågor & Svar
Frågor & Svar - Medium
Frågor & Svar - Large

Frågor & Svar

Här finner Du svaren på de vanligaste frågor jag får angående mina gynundersökningar. Finns det någonting Du fortfarande undrar, är Du välkommen att maila mig på adressen: doctorsplendid@live.se

Mina gynundersökningar är ett ömsesidigt nöje och är helt gratis.

Nej, det är jag inte. Detta är inget annat än en privat erotisk lek. Men jag har lång erfarenhet av detta rollspel och kommer att ge Dig en realistisk upplevelse av att vara i händerna på en nyfiken doktor.

Jag har tappat räkningen för länge sedan, men uppskattningsvis ett par hundra.

Nej, jag brukar ha min mottagning stängd under vinterhalvåret. Jag tar emot patienter från april till oktober.

Jag är 70 år, 180 cm lång, och väger c:a 85 kg. Jag har svart hår, bruna ögon och ett välvårdat maskulint utseende.

Nej, bilderna på denna hemsida är enbart avsedda som illustrationer till mina texter och tjejerna på bilderna har inget med mina undersökningar att göra. Mina riktiga patienter fotograferar jag aldrig.

Ja, jag har själv poserat för de flesta av bilderna. Observera dock att dessa bilder är c:a 15 år gamla. Har Du något emot män i min ålder bör Du söka en annan doktor.

Ibland och ibland inte. Det beror på vilka vibrationer som uppstår mellan patienterna och mig när jag undersöker dem. Det beror också på vilka gränser de har sagt i förväg att de vill ha när de besöker mig.

Jag bor mycket centralt i Stockholm. Jag har inrett min bostad så att den liknar en liten privat läkarmottagning.

Jag använder gyninstrument av samma sort som finns på vanliga gynmottagningar. Jag kompletterar detta med en samling sexleksaker av hög kvalité. Dessutom har jag en samling bdsm-redskap, för de av mina patienter som gillar den sortens lekar.

Jag lägger ner mycket omsorg för att mina undersökningar ska vara så riskfria som möjligt, inte minst ur hygienisk synvinkel.
Alla mina instrument blir ordentligt rengjorda och desinficerade före och efter varje besök. De som är av rostfritt stål desinficeras genom kokning, övriga redskap med hjälp av kemikalier.

Nej, absolut inte. Jag håller mig till enkla, trevliga och riskfria doktorslekar, som att titta in i Dig med hjälp av gyninstrument. Vet man vad man sysslar med är detta inte farligare än att ha vanligt samlag.

Jag är tyvärr endast intresserad av att undersöka kvinnor.

Ja, seriösa par där kvinnan vill bli undersökt är välkomna att kontakta mig. Mannen får gärna titta på eller hjälpa till.

Ja, bara han undviker att fotografera mitt ansikte.

Jag ställer inte upp på den sortens upplägg. Vill Du ta Din fru eller flickvän till mig måste hon vara införstådd med vad det handlar om. Jag kommer att växla ett par ord med henne för att kontrollera att hon är med på spelet.

Jag kan ibland ordna med kvinnlig assistans till mina undersökningar. 

Nej, absolut inte! Jag vill undersöka vanliga tjejer, inte fotomodeller.  Jag trivs med att ta emot kvinnor med varierande utseende. Det räcker med att Du uppfyller mina enkla inträdeskrav: Mellan 18 och 50, samt inte alltför överviktig.

Det är helt enkelt mina personliga preferenser. 

Försök att samla mod till att skriva till mig ändå. Många av mina patienter är faktiskt blyga och jag brukar ha god hand med dem. Jag har en förmåga att inge tryggnet som Du kommer att uppskatta.

Detta är högst förståelig, det har ju sina risker att träffa okända på nätet. Även om jag vid det här läget kanske inte är så okänd.

Jag vet av erfarenhet att trygghets- och säkerhetsfrågor är oerhört viktiga för de som besöker mig, och har genomtänkta regler och rutiner med vars hjälp jag ser till att mina patienter känner sig trygga i mina händer.

Det kanske underlättar att tänka på att Du är helt anonym som patient hos mig. Jag kommer aldrig att veta vem Du egentligen är och Du behöver aldrig träffa mig igen om Du inte själv vill det. Jag kontaktar aldrig mina patienter efter att de varit hos mig. Jag överlåter åt dem själva att höra av sig igen om de vill.

En bra sak Du kan göra, om Du bokar en tid hos mig, är att Du införmerar någon vän Du litar på om Ditt kommande besök hos mig. Din vän kan också göra Dig sällskap till min mottagning, om det känns mer betryggande för Dig.

Det var några korta exempel på hur mina trygghetsskapande rutiner fungerar. Skriv gärna till mig och låt mig veta om det finns något mer jag kan göra för att underlätta för Dig att våga göra ett besök hos mig.

Du kan givetvis avbryta undersökningen när som helst, om Du inte känner Dig bekväm med behandlingen.

För Din säkerhet använder jag mig under detta rollspel av s.k. "safewords", ett bra sätt att styra en erotisk lek som är vanligt förekommande inom bdsm-världen.

Dina två safewords är "gul" och "röd". Säger Du "gul" till mig, kommer jag att tillfälligt avbryta rollspelet och fråga Dig vad som är felet. Det kan exempelvis röra sig om att någonting jag gör med Dig känns obehagligt. När felet är åtgärdat, fortsätter vi med rollspelet.

Säger Du "röd" till mig, betyder det att hela undersökningen känns fel för Dig. Då kommer jag att omedelbart avbryta rollspelet och tacka Dig för Ditt besök. Jag kommer inte att ställa några onödiga frågor.

Ja, mitt konto på Instagram heter doctor.splendid

Ja, tidningen Aftonbladet, nättidningen Nyheter24 och magasinet Expressen Söndag har gjort var sitt reportage om mig. Det finns också ett avsnitt om mig i TV-serien "Fråga Olle Dokumentären", Säsong 6, Tema Rollspel.

Jag har inte bara en, utan många dubbelgångare. Jag har hållit på med mina sensuella undersökningar i mer än 20 år och det är många som tagit efter mina idéer och metoder. Det tycker jag bara är trevligt. Jag kan inte ensam ta hand om alla kvinnor som vill testa doktorslekar. Det som är mindre trevligt är att det finns personer som försöker låtsas vara jag själv. Se upp med dessa bedragare! Genom att skriva till min officiella mejladress doctorsplendid@live.se är Du garanterad att komma i kontakt med den äkta Doctor Splendid.

Det betyder inte att jag är det enda seriösa alternativet som finns. Jag vet att det finns flera duktiga hobbyläkare runtom i landet, och Du kanske föredrar någon som bor närmare Dig, eller någon som är närmare Din ålder. Se bara till att Du väljer med omsorg!

Doktorslekar
Doktorslekar - Medium
Doktorslekar - Large