Doctor Splendids jpurnal
Doctor Splendids jpurnal - Medium
Doctor Splendids jpurnal - Large

Doctor Splendid - 10 år

En återblick

Det är nu cirka 10 år sedan jag startade min verksamhet som Doctor Splendid, och stunden är inne att kasta en blick tillbaka på alla de spännande och inspirerande upplevelser jag fått vara med om under den tid som gått.  Det är många som har frågat mig hur jag kom på tanken att bedriva mina erotiska rollspel och jag tänker berätta här hur det hela började.

Jag är en mycket nyfiken man som så länge jag minns har känt ett brinnande intresse för den kvinnliga kroppen och alla dess mysterier. Vanligt sex i all ära, men jag vill helst gå mycket längre än så. Jag vill gärna bekanta mig med en kvinna så ingående som möjligt, verkligen utforska henne, ta del av hennes mest dolda hemligheter. Därför gick jag och drömde, redan vid unga år, om udda doktorslekar där en kvinna lämnade ut sig åt mig och lät mig tillfredsställa all den nyfikenhet jag kände för hennes kropp.

Jag gick omkring med dessa erotiska drömmar i år efter år, utan att göra något åt dem. Jag såg inga tecken hos de kvinnor jag umgicks med på att de skulle vara intresserade av den sortens lekar, så jag drog den slutsatsen att jag var ganska ensam om mina fantasier... att jag aldrig skulle hitta en kvinna som skulle vilja ställa upp på dem.

En dag, hur som helst, fick jag en ingivelse att teckna ner mina drömmar. Det blev en liten berättelse som handlade om hur jag, i rollen som läkare, skulle undersöka en kvinnas kropp in i minsta detalj. Jag blev nöjd med berättelsen, och bestämde mig för att publicera den i form av en kontaktannons på nätet.

Jag hade inga större förväntningar på att någon skulle nappa på annonsen. Jag tänkte mest att det var synd att ge upp hoppet om att hitta en likasinnad, utan att ens ha gjort ett försök. Jag minns att jag tänkte att jag skulle upprepa den annonsen under ett år framåt, och att jag skulle bli nöjd om jag fick åtminstone ett svar under den tiden.

Bara ett par dagar senare, till min enorma förvåning, fick jag inte bara en, utan två olika svar på min annons! Det var två entusiastiska kvinnor som var för sig berättade att de hade tänt på min lilla berättelse och att de gärna ville komma till mig.

Detta blev för mig både en stor överraskning och en mental jordskred. Plötsligt gick det upp för mig att jag inte var ensam i världen med mina udda fantasier, att det faktiskt fanns kvinnor som fann mina drömmar intressanta, och som kunde tänka sig ställa upp på mina önskemål. Allt jag behövde göra var att nå fram till dessa kvinnor! Det var så Doctor Splendid föddes, för cirka 10 år sedan :)

Min första patient blev en lite äldre kvinna som bodde i Härnösand. Hon bokade en besökstid direkt när hon läste min annons. Hon bokade också en flygresa mellan Härnösand och Stockholm samt en övernattning på hotell, enbart för att träffa mig.

Jag blev oerhört smickrad över att denna okända dam gjorde en så lång resa enbart för min skull. Samtidigt blev jag också lite orolig, jag hade i princip blivit tagen på sängen av den snabba responsen och var helt oförberedd på att ta hand om henne. Jag blev tvungen att improvisera. Jag köpte i all hast ett par massagestavar hos närmaste sexshop. Jag köpte också en tempsticka på apoteket och ett enkelt stetoskop hos Clas Ohlson. Detta var i stort sett all den utrustning jag hade tillgång till vid min första undersökning.

Kvinnan som på utsatt tid ringde på min dörr visade sig vara en liten knubbig dam med blonderat nypermanentat hår. Hon verkade mycket glad över att få vara hos mig. Hon berättade att hon nyligen tagit skilsmässa efter ett långt äktenskap utan erotisk glädje. Hon hade en stark önskan att börja leva livet på nytt, ville hitta fram igen till sina avsomnade sensuella känslor, och hade känt, när hon läst min annons, att jag kunde vara rätt person att ge henne en erotisk nystart.

Efter en kort stunds prat bad jag henne sätta sig på sängkanten och ta av sig på överkroppen. Sedan tog jag fram mina enkla redskap och inledde undersökningen. Detta var första gången jag omsatte mina fantasier i praktiken, och jag var ganska nervös. Jag minns att jag darrade en aning när jag skulle känna på hennes bröst. Jag undrade om jag skulle klara av att göra min besökare nöjd, med de primitiva redskap och den obefintliga erfarenhet som jag hade...

Turligt nog dök det upp en tanke i mitt huvud som blev till stor hjälp. Jag tänkte på att det som hade fått denna kvinna att resa till mig var berättelsen som jag hade skrivit. Någonting fanns i min beskrivning som lockade henne på ett sätt som var svårt att förklara... Så det var bara att hålla fast till berättelsen.

Steg för steg gick jag igenom med henne varje moment i undersökningen, precis som det stod beskrivet. Jag lyckades hålla en stadig kurs genom hela behandlingen, tills vi nådde slutet. Sedan tog min patient en dusch, klädde på sig igen och gick tillbaka till sitt hotell. Några dagar senare fick jag ett mail från henne där hon tackade för behandlingen, som hon hade blivit mycket nöjd med.

Jag blev väldigt glad när jag läste hennes mail. Hon hade ju gjort en lång resa enbart för att träffa mig, och hon verkade tycka att det hade varit värt besväret. Men jag var också glad därför att jag nu hade fått bevis på att mina tankar och fantasier angående doktorslekar gick att omsätta i verkligheten. Det hade inte varit århundradets sexlek, jag var ovan och nervös, men det viktiga var att jag hade klarat av att genomföra leken från början till slut, och att patienten var nöjd. Nu var det bara att gå vidare. Det skulle bli fler patienter. Fler undersökningar. Och jag skulle lära mig lite mer och bli lite bättre för varje gång...

Detta var första och sista gången jag darrade på handen när jag undersökte en patient. Redan efter några undersökningar fick jag ett lugn och en säkerhet som bara blivit större med åren. Patienterna brukar säga att de känner sig trygga i mina händer.

Borta är också de dagar när de enda redskap jag hade att komma med var ett par massagestavar. Jag har ägnat mycket tid, pengar och energi åt att skaffa den utrustning som krävs för att kunna erbjuda de realistiska rollspel som förväntas av mig. Jag har inrett min lägenhet på Kungsholmen så att den liknar en liten privat läkarmottagning, komplett med gynstol och äkta gyninstrument. Förutom de medicinska instrumenten har jag också byggt upp en samling sexleksaker med vars hjälp jag kan ge mina besökare många sköna upplevelser.

En annan stor förändring som har inträffat med åren är att lekarna som ingår i mina rollspel har blivit mer varierade och mer avancerade. Mina första undersökningar var ganska platoniska, om jag får uttrycka det så. Jag undersökte patientens kropp men tog mig aldrig några andra friheter. Jag hade en föreställning om att de som bokade tid hos mig bara var intresserade av mina doktorslekar och inte önskade sig några andra sexuella aktiviteter. Jag har med tiden fått revidera denna uppfattning. Jag har insett att många av mina patienter gärna vill bli tillfredsställda i samband med undersökningen, och jag ser till att de blir det. Jag kommer överens med varje patient angående vilka saker jag får göra med henne, och var hennes gränser går.

Jag märkte också med tiden att många av de som besökte mig för att testa mina doktorslekar även var nyfikna på andra udda sexlekar, som de gärna ville testa hos mig. Det är exempelvis mycket vanligt att tjejer som är nyfikna på analsex men aldrig provat förut vänder sig till mig för att bli analtränade. En annan mycket vanlig kategori är undergivna kvinnor som gärna vill testa olika dominanslekar som att bli bundna eller smiskade. Detta är bara några exempel på saker som många av mina besökare gärna vill prova på hos mig. Troligtvis är det så att de upplever mig som trygg och pålitlig, och därför vänder sig till mig med dessa speciella önskemål.

Från att i början ha varit ett ganska renodlat rollspel med läkarundersökning som tema, har mina sensuella undersökningar utvecklats till att bli mycket varierade lekar där nästan alla sexuella fantasier kan få sitt utlopp. Min lilla mottagning på Kungsholmen har blivit ett slags erotisk experimentverkstad där öppensinnade kvinnor tittar in ibland för att under trygga och avslappnade former testa och utforska sina mest udda fantasier.

Jag är tacksam mot alla dessa nyfikna tjejer som under de senaste 10 åren velat bli mina patienter, samt välkomnar alla nya som funderar på ett besök. För denna 10-årsjubileum är visserligen en hållpunkt, men inte en slutpunkt. Jag tänker naturligtvis hålla på i minst 10 år till :)


<Föreg. fall Index Nästa fall>
Erotiska rollspel
Erotiska rollspel - Medium
Erotiska rollspel - Large