Doctor Splendids jpurnal
Doctor Splendids jpurnal - Medium
Doctor Splendids jpurnal - Large

Fallet Eva

Analträning

Drygt 40-årig kvinna som svarade på en av mina kontaktannonser och bad om att få bli undersökt av mig. Hon visade sig vara en mycket trevlig och social kvinna, och en duktig patient som villigt genomgick alla de övningar jag fann nödvändiga att utföra för att skaffa mig en klar bild av hennes sexuella egenskaper.

Vid den obligatoriska bröstkontrollen visade hon fram ett par ovanligt frodiga bröst i storleksklass E. Trots den massiva storleken hade brösten en fin form samt en fast och jämn konsistens som var mycket behaglig att känna på.

Hon var beredd att genomgå ett belastningstest som gick ut på att jag klämde och drog i hennes bröst på ett ganska hårdhänt sätt. Patienten genomled denna behandling utan minsta motstånd eller protest och jag kan i efterhand konstatera att det gav en speciell känsla att med all kraft dra och slita i hennes väldiga bröst.

Den vaginala inspektionen gick lätt och smidigt till. Jag fick tillfälle att på nära håll studera en slida som var mycket välformad. Kanske delvis på grund av att hon aldrig hade varit gravid eller fött barn, var hennes intima delar ovanligt välbevarade för en kvinna i hennes ålder.

Hennes utsökta slida hade många spännande nyanser av ljusrosa, hela vägen in mot livmodertappen. Jag kunde också notera att hennes inre slidväggar var på många ställen mjukt räfflade, något som är mycket njutbar i en samlagssituation. Jag fick henne att ställa sig på alla fyra på mottagningens golv och provade på att pressa min erigerade lem in i henne. Jag kunde konstatera att det gav en väldigt skön känsla att få gnida ollonet mot hennes räffliga insida, något hon fick mycket beröm för.

Den anala inspektionen blev en mycket intressant del av denna undersökning. Redan vid uppstarten, när patienten tog ner sina trosor och drog isär sina skinkor för att bjuda mig på en första vy av sitt stjärthål, kunde jag med förtjusning konstatera att denna kvinna hade ett mycket tilltalande anus. Både anusgärdet och själva stjärtöppningen hade mörkbruna färger som var väldigt uppeggande att se.

Hon berättade för mig att hon vid riktigt unga år hade haft analt samlag med en oerfaren ung man som hade pressat sig in i henne alldeles för snabbt och oförsiktigt, med stor smärta som följd. Den upplevelsen hade varit så obehaglig, att hon sedan dess aldrig velat ha analsex igen. Hon kände allför stor ångest och skräck inför det.

Någonstans inom sig kände hon samtidigt en stor nyfikenhet för anala lekar, och en längtan att få uppleva hur det känns att ha en penis inne i sin stjärt. Hon hade ofta heta fantasier om att bli analt penetrerad, samtidigt som hon var väldigt rädd för det.

Jag erbjöd mig att behandla hennes anala rädsla. Jag är mycket förtjust i analträning, det finns ingenting som jag tycker är så roligt och spännande. Jag insåg dock att Eva var ett mycket svårt fall. I nästan 30 år hade hon avhållit sig från analsex och varit mycket rädd för det, så jag kunde inte lova henne att hon skulle bli klar för analt samlag efter bara ett besök hos mig. Men en bra bit på väg kunde vi säkert komma, sa jag till henne.

Min analträning går ut på att sakta och försiktigt, via en serie små övningar som ökar i svårighet undan för undan, vänja en kvinnas stjärthål vid att slappna av och ta emot leksaker som i början är små men sedan blir större och större. Jag har en stor samling redskap som jag använder mig av: stavar, dildon och buttpluggs i alla tänkbara former och storlekar. Men jag anser ändå att de viktigaste ingredienserna för en lyckad analträning är tid, tålamod och stora mängder glidmedel ;)

Jag började med att slicka patienten mellan skinkorna en bra stund. Det är ett bra sätt att få stjärtöppningen att mjukna, samtidigt som den blir stimulerad och mera mottaglig för intrång.

Eva gillade tydligen känslan av en mans varma tunga som leker runt omkring hennes anus och slutligen lirkar sig in i själva hålet. Hon vaggade sensuellt med rumpan och tryckte sin stjärt mot min mun för att få in i sig ännu mer av min tunga.

Sedan provade jag att smörja ett finger med glidmedel och varsamt föra in fingerspetsen i hennes trånga anus. Jag kände ett tydligt motstånd från hennes ringmuskel, den slöt sig tätt ihop och vägrade att släppa in resten av fingret. Men efter en kort stund, som jag ägnade åt att smörja stjärthålet med små smekande rörelser, gav ringmuskeln med sig och fingret fick glida helt in.

Jag rörde runt med fingret, mycket mjukt och försiktigt, inne i hennes rektum. Kände lite på hennes hala släta tarmväggar. Sedan drog jag ut fingret, sprutade in mer glidmedel i patientens stjärtgång, och sakta pressade in fingret igen.

Jag upprepade samma lek ett antal gånger, med olika fingrar. Jag kände hur ringmuskelns motstånd mjuknade lite för varje nytt försök... till dess att jag kunde trycka in och föra ut varje finger i min hand ganska obehindrat.

Sedan blev det dags att låta patienten prova på mina leksaker. Först en kort och smal stav, inte tjockare än ett finger, som gled utan större problem in i patientens vid det här laget ganska längtande hål. Sedan andra stavar, som blev lite grövre för varje gång.

En efter en gick min följsamma patient igenom alla de träningsredskap jag valde åt henne. Varje ny leksak hon fick prova på tänjde ut hennes stjärthål en liten bit till, samtidigt som den gav henne sensuell stimulans och ett sug efter mer. Någon smärta liknanade den hon hade upplevt vid sitt första anala samlag i tonåren var det inte tal om den här gången.

Till slut, efter c:a en timmes träning, fann jag att jag kunde utan större besvär föra in en stav i patientens anus som var lika grov som min egen lem. Jag bestämde mig då för att det var både möjligt och önskvärt att gå hela vägen med min läraktiga patient, och ge henne en realistisk upplevelse av att ta emot en varm levande penis.

Jag bad patienten lägga sig i undersökningsdivanen med en kudde under magen och stjärten vänd mot mig. Eva åtlydde mig lika prompt och flitigt som under hela undersökningen. Sedan tog jag på mig en kondom och lät min styva lem vila mot hennes skinkor.

Även om hennes stjärtgång redan var fullproppad med glidmedel efter alla föregående övningar, sprutade jag en extra klick både på min penis och på hennes stjärtöppning. En viktig del av Evas sexliv hade blivit förstörd för många år sedan av en ung mans klantighet. Samma misstag fick inte upprepas nu.

Jag ägnade en stund åt att gnida min penis mot Evas stjärtklyfta. Då och då tryckte jag också ollonet mot själva stjärtöppningen, men väldigt mjukt och försiktigt, utan någon avsikt att tränga in än så länge.

För varje gång jag pressade ollonet mot hennes stjärthål, ökade jag trycket lite mer, till dess att hennes ringmuskeln plöstligt gav efter och hela ollonet gled in. Eva kände direkt hur kukhuvudet trängde in och vidgade ut hennes anus. Hon blev genast upphetsad, och började flämta. Detta var en känsla hon hade fantiserat om i många år... nu var det en verklighet.

Jag talade om för henne att smeka sig själv. Jag ville få henne så uppeggad som möjligt, eftersom det underlättar penetreringen. Hon följde min uppmaning och började onanera. Det tog inte lång stund förrän jag kände att Evas ringmuskel var tillräckligt avslappnad, och läget var inne att tränga in hela vägen. Sakta men säkert pressade jag in resten av min penis i hennes varma hål.

Sedan lät jag min lem bulta med varsamma stötar djupt inne i henne. Nu fick hon äntligen veta hur det känns att få ändtarmen utspänd av en kuk. Hon stönade och smekte sig själv allt häftigare, och det hela slutade med att hon fick en ordentlig orgasm.

Därmed var den sensuella undersökningen avklarad. Både Eva och jag var mycket nöjda med resultatet. Ingen av oss hade riktigt förväntat sig att det skulle fungera så bra för henne att ha analt samlag, efter bara en timmes analträning. Men Eva var en mycket lydig och läraktig patient, och detta är förklaringen till att detta underbara erotiska rollspel blev en sådan succé.


<Föreg. fall Index Nästa fall>
Erotiska rollspel
Erotiska rollspel - Medium
Erotiska rollspel - Large