Doctor Splendids jpurnal
Doctor Splendids jpurnal - Medium
Doctor Splendids jpurnal - Large

Fallet Ida

En poetisk varelse

Ida är en söt 23 årig studentska från södra Sverige som var på tillfälligt besök i Stockholm i början av januari. Jag såg hennes profil på kontaktsidan Qruiser och skickade ett litet mess till henne, där jag frågade om hon möjligtvis hade lust att krydda sin vistelse i Stockholm med ett besök hos mig. Till min stora glädje nappade hon direkt. Hon frågade om jag kunde ta emot henne samma kväll, dagen efter var det nämligen dags att åka hem.

Jag stämde träff med henne vid Centralstationen, som jag ofta gör med mina patienter. Det var sent på kvällen när vi äntligen stod ansikte mot ansikte, i en nästan öde vänthall. Hon gjorde genast ett mycket tilltalande intryck hos mig. Hon var en liten och nätt flicka. Hon hade stora uttrycktsfulla ögon och en tjusig korttklippt frisyr, kompletterad med en stickad mössa. Det var något parisiskt över henne. Hon fick mig att tänka på Amelie från Montmartre. Samma livfulla blick, samma busiga leende...

Vi bekantade oss lite med varandra under den korta taxifärden mellan Centralstationen och min mottagning på Kungsholmen. Hon visade sig vara en snäll och charmig ung dam, med många intressen på det estetiska och kulturella området... precis som jag gillar dem :) Hon var nog en av dessa söta studentskor som sitter på uteställen efter sina föreläsningar, smuttar på en kopp té och bläddrar i sina böcker, skriver kanske små anteckningar här och var... och drar till sig vågor av åtrå från alla män som passerar förbi... samt även från vissa kvinnor, för den delen. Och denna utsökta varelse var nu på väg till min mottagning, jag skulle få undersöka hela hennes kropp på ett oerhört ingående och detaljerat sätt, som jag brukar göra... gissa om jag kände mig privilegierad!

Redan från första början av den sensuella undersökningen, när jag satte henne i en stol och talade om för henne att knäppa upp sin blus för att visa mig sina bröst, slog det mig vilken underbart välskapt kropp min lilla studentska hade. Hon hade ett par helt förtjusande bröst, ganska små, men samtidigt mycket fasta och välformade, underbara att hålla i handkupan. Bröstvårtorna hade rätt form, rätt färg och rätt känsla när jag stimulerade dem på olika sätt, så att de skulle styvna.

Jag kan inte säga annat än att hennes bröst var så gott som perfekta... och samma upptäckt fick jag göra när jag senare gick vidare och granskade hela hennes slanka, nätta kropp. Allt, precis allt hos henne var utsökt utformat. Hennes rygg, hennes mage, hennes runda stjärt... allt hade de rätta proportionerna och kändes rätt i handen... som om hon hade blivit skulpterad av en mycket kräsen konstnär... det var inte bara ett sensuellt nöje, utan också något av en skönhetsupplevelse, att få bekanta mig med varje del av hennes unga kropp.

Glädjande nog var denna söta varelse en varm anhängare av bdsm lekar, så förutom nöjet att granska och undersöka hennes kropp fick jag också leka lite tuffare lekar med henne. Hon blev bunden och smiskad lite överallt ;)

Hon hade berättat, vid den inledande intervjun, att hon på senare tid kände sig mest nyfiken på att spela den dominanta rollen vid erotiska rollspel. Då frågade jag henne om hon verkligen skulle klara av att vara helt undergiven under hela sitt besök hos mig, för det är det enda som gäller vid mina undersökningar. Jag vill alltid ha snälla, lydiga och följsamma patienter. Men hon försäkrade att det inte skulle vara något problem att vara helt undergiven, och höll vad hon lovade till min fulla belåtenhet. Hon var mjuk och medgörlig hela tiden, och följde till punkt och pricka alla mina anvisningar, även när det handlade om pinsamma eller lite obehagliga saker. Det var inget problem för mig att bekanta mig med både hennes slida och hennes lilla trånga stjärthål, allting fick jag studera så mycket jag ville, både med mina fingrar och mina speciella redskap.

Jag tog i lite för hårt mot slutet av undersökningen, när jag gav henne en sista omgång smisk över hela kroppen. Jag glömde att det var första gången hon fick smisk över brösten, och det blev en aning för mycket av det. Detta fick jag veta av henne när vi senare mailade till varandra. Men det är så man lär sig. I övrig var Ida nöjd med undersökningen, hon sa att det hade varit "väldigt lärorikt". Detsamma gäller mig naturligtvis, det var tre mycket spännande timmar vi spenderade med varandra.

Tack lilla ljuvliga varelse, för att Du ville komma till min mottagning och låta mig ta del av Dina mest intima hemligheter! Du var oerhört duktig och tillmötesgående, jag är verkligen nöjd med allt jag fick veta om Din kropp. Ditt besök hos mig var både en sensuell njutning och en estetisk upplevelse... någon bättre inledning på årets sensuella undersökningar kunde jag knappast drömma om :)


<Föreg. fall Index Nästa fall>
Erotiska rollspel
Erotiska rollspel - Medium
Erotiska rollspel - Large