Doctor Splendids jpurnal
Doctor Splendids jpurnal - Medium
Doctor Splendids jpurnal - Large

Undersökningen som spårade ur

Doctor Splendid är inte snäll alltid

Gemensamt för alla de tjejer som deltar i mina "sensuella gynundersökningar" är naturligtvis att de gillar doktorslekar. De tänder på tanken att få hela sin kropp ordentligt inspekterad av en nyfiken "doktor". Men det finns en sak till som många av de har gemensamt: De har en undergiven läggning som de gärna vill utforska. Lyckligtvis är jag själv mycket intresserad av bdsm och i rollen som Doctor Splendid kryddar jag mer än gärna mina gynlekar med spännande inslag av dominans. Den kombinationen är mycket populär bland mina besökare.

I följande rader tänker jag beskriva en variant av mitt rollspel där dominans och underkastelse är centrala ingredienser. Just denna variant är så efterfrågad att den har fått ett eget namn. Jag brukar kalla den för "undersökningen som spårade ur".

Undersökningen ser ut i början som en helt rutinmässig hälsokontroll. Jag har medicinska kunskaper samt många års erfarenhet av det här rollspelet, så jag kan utan minsta problem spela rollen av en doktor. Jag har också inrett min lägenhet i centrala Stockholm så att den liknar en liten privat läkarmottagning. Hon som besöker mig får redan från start ett realistiskt intryck av att vara i händerna på en riktig doktor.

Patienten får gå igenom ett antal sedvanliga hälsokontroller. Jag tar längd och vikt på henne, mäter hennes puls och blodtryck, lyssnar på hennes hjärta och lungor och kollar hennes temp. Jag tar också på mig ett par handskar och känner försiktigt på hennes bröst. Jag agerar hela tiden väldigt korrekt och professionellt, precis som en läkare skulle göra på en vanlig vårdcentral.

Lite senare förklarar jag för patienten att jag måste göra en enkel gynkontroll på henne som en del i undersökningen. Jag ber henne ta av sig sina kläder och lägga sig i min gynstol. Jag tar fram mina gyninstrument och sätter igång med det som ser ut att vara en helt rutinmässig inspektion av patientens underliv. Även här är jag väldigt seriös och yrkesmässig i mitt uppträdande.

Snart börjar dock händelserna sakta glida i en annan riktning... det som skulle bli en enkel gynkontroll drar ut på tiden och blir mer och mer omfattande. Doktorn är mer intresserad än vad som kanske är normalt av att granska patientens intima delar. Hon får vända sig i gynstolen och växla mellan olika ställningar så att doktorn kan inspektera henne från olika vinklar.

Doktorn blir alltmer krävande för varje stund som går. Patienten får visa sin kropp för honom i många udda ställningar som säkert inte hör hemma vid en vanlig läkarkontroll. Han som var så korrekt i början tar sig tilltagande friheter, han vill se allt som finns att se och känna på allt som finns att känna. Men hon vågar inte säga ifrån, man måste ju göra som doktorn bestämmer.

Sakta gör det upp för patienten att hon har hamnat i händerna på en pervers äldre doktor som tänker leva ut sina lustar på henne. Men den klarheten kommer för sent, hon har redan gått med på så mycket! Och det värsta av allt: hon har blivit uppeggad av de snuskiga saker doktorn har gjort med henne... ⁣

Det som i början var en vanlig läkarkontroll har fullständigt spårat ur. Doktorn är uppenbarligen inte längre intresserad av att undersöka hennes hälsotillstånd. Nu är han bara ute efter att njuta av hennes kropp. Hon är inte längre hans patient, hon har blivit hans lydiga sexleksak. Med en blandad känsla av skam och upphetsning gör hon sig beredd att bli använd och utnyttjad... ⁣

Det är ungefär så denna lek kan gå till, och det är som sagt många tjejer som har efterfrågat just den här varianten av mina erotiska rollspel. De som deltar i mina sensuella undersökningar är helt vanliga kvinnor som väljer att komma till mig för att under diskreta former leva ut fantasier som de inte kan eller vågar leva ut i sin vardag. Det är tydligen rätt många som fantiserar i hemlighet om att hamna i händerna på en äldre man och bli föremål för alla hans lustar :)


<Föreg. fall Index Nästa fall>
Erotiska rollspel
Erotiska rollspel - Medium
Erotiska rollspel - Large