Doctor Splendids jpurnal
Doctor Splendids jpurnal - Medium
Doctor Splendids jpurnal - Large

När Malin gick till Doktorn

En scatfantasi

Inledning

Av alla sexlekar som människor kan ägna sig åt finns det två som utmärker sig för att vara avskydda av nästan alla, trots att de är helt lagliga. Jag tänker på wetsex och scat. Väldigt få personer visar minsta förståelse för att kiss och avföring kan ha någonting med sexuell njutning att göra.

Under namnet Doctor Splendid har jag i många år bedrivit ett erotiskt rollspel som jag kallar "sensuell gynundersökning", där helt anonyma kvinnor dyker upp på min mottagning för att i rollen som "patienter" leva ut sina mest udda och hemliga erotiska fantasier. Dessa okända besökare är vanligtvis mycket nyfikna och sugna på nya upplevelser, och de har inga problem att ställa upp på de mest perversa doktorslekar jag kan komma på... med ett tydligt undantag: wetsex är de flesta mycket tveksamma till, och scatsex är nästan alla helt avvisande till.

Jag tar mycket stor hänsyn till vad mina patienter har för intressen och vad de har för gränser. Därför är kisslekar något som inträffar mycket sällan på min mottagning, och scatlekar så gott som aldrig. Jag har dock fått lust att utforska denna gåtfulla sida av den mänskliga sexualiteten genom att skriva en erotisk novell med wetsex och scat som tema. Jag kallar min novell "När Malin gick till Doktorn".

Scatnoveller är mycket sällsynta. Jag hoppas med denna berättelse kunna bidra till den sparsamma litteratur som finns. Men jag måste samtidigt komma med en mycket skarp varning: Novellen jag skrivit är olämplig läsning för de allra flesta. Den vänder sig enbart till den mycket liten skara kvinnor och män som redan känner ett intresse för scat och wetsex, eller är åtminstone nyfikna. Passar du inte in på den beskrivningen ska du nog inte läsa scatnoveller som denna. Du kommer inte att må bra efteråt.

Till skillnad från alla mina andra berättelser, som alltid beskriver verkliga episoder som jag haft förmånen att uppleva tillsammans med mina patienter, är den här sexnovellen helt och hållet uppdiktad, en ren fantasi som inte återspeglar någonting som hänt på min mottagning.


När Malin gick till Doktorn

Klockan var 17:55... det betydde att Malin hade fem minuter på sig att gå från Karlaplans tunnelbanestation till Doktorns mottagning. Enligt Google Maps var det just den tiden det tog att promenera dit och hon hoppades det stämde. Hon korsade en lummig park med en fontän i mitten, fortsatte en kort stund längs en bred aveny och tog sedan in på ett slags innergård. Hon var nu i ett av Stockholms mest exklusiva områden. Alla byggnader kring gården var pampiga femvåningshus, och i ett av dem hade Doktorn sin mottagning. Hon tittade på klockan. Hon var just i tid.

Hon hade förväntat sig att entrédörren till mottagningen skulle vara skyltad på något sätt, men det enda hon såg var ett vanligt husnummer och en enkel porttelefon. Hon var dock säker på att det var rätt adress. Hon steg fram till porten och la fingret på knappen till porttelefonen, men just när hon skulle trycka in den greps hon av en plötslig ångest. Vågar jag verkligen? frågade hon sig. Jag som är så otroligt blyg! Hon höll fingret kvar på entréknappen men förmådde sig inte att trycka in den. Hon bara stod som förstelnad. Hon kände ett slags svindel och dörrknappen, porten och husfasaden började snurra omkring henne.

Allting hade börjat några veckor tidigare, när Malin av en slump hade trillat in på Doktorns hemsida. Där annonserade han om en speciell läkarundersökning, särskilt riktad mot tjejer. Det handlade, enligt honom, om att noga undersöka en kvinnlig besökare och ta fram och belysa hennes mest attraktiva sidor. "Du har alldeles säkert underbara egenskaper du kanske inte är medveten om", skrev Doktorn. "Det blir min uppgift att studera din kropp och tala om för dig vad som gör just dig särskilt intressant som kvinna."

Detta lät som ljuvlig musik för Malin. Hon som var i så stort behov av uppskattning och bekräftelse. Hon var en helt vanlig svensk tjej, mörkblond och ljushyad, varken särskilt snygg eller särskilt ful, men hon var väldigt missnöjd med sitt utseende. Utan att vara direkt tjock var hon en aning rundnätt, och det plågade henne. För att inte tala om hennes bröst, som hon ansåg vara för små. Hon hatade att se sig själv i spegeln, det påminde henne om dessa skavanker som hon skämdes så mycket över.

Hon var fyllda 23 år och hade enbart haft två pojkvänner, båda ganska kortvariga. Detta var absolut all hennes erfarenhet av män, och hon kände att chanserna hon hade att fånga någon killes intresse var mer eller mindre obefintliga. Hon var ju totalt oattraktiv och tråkig. Därför var Doktorns ord så förföriska. "Vi kommer tillsammans att göra en fantastisk upptäcktsfärd", stod på hans hemsida. "Jag vill veta allt som finns att veta om din kropp och du kommer att hjälpa mig att ta reda på det. Jag vill gärna förstå vad det är som gör dig till den mycket speciella kvinna du säkert är."

Undersökningen var helt kostnadsfri. Den hade, enligt Doktorn, ett vetenskapligt syfte. "Jag drivs i min forskning av ett starkt intresse för kvinnokroppens mysterier", förklarade han. "Genom att ställa upp på en undersökning hjälper du mig att fördjupa mina kunskaper kring kvinnlig anatomi och fysiologi."
Allt låter så lockande, tänkte Malin, synd bara att jag aldrig skulle våga gå till honom. Jag är ju fegaste människan på jorden.
Hon stängde av sidan och surfade vidare.
Hon tog ändå för vana att då och då besöka den sidan igen. Inte för att hon tänkte boka en tid hos Doktorn, utan för att hon gillade att läsa hans texter. Hon älskade beskrivningarna som fanns på hans sajt av hur han med sina experta händer undersökte sina patienter. Hon drömde sig in i de beskrivningarna och fantiserade gärna om att det var hon som var patienten.

En dag hittade hon en liten passage i Doktorns texter som hon inte hade läst förut. "Du vanliga tjej", hade han skrivit, "som tror att du inte är intressant för mig därför att du har ett alldagligt utseende, ska veta att du är mer än välkommen hos mig. Jag är inte ute efter att undersöka fotomodeller, de som jag vill ta emot är helt vardagliga kvinnor tagna direkt ur verkligheten. Jag vet att du, trots ditt anspråkslösa utseende, döljer i din kropp många spännande skatter som jag gärna vill ta fram. Du kommer att ha en mycket behaglig känsla när du lämnar min mottagning. Du kommer att känna dig unik, åtråvärd och vacker."

Detta är jag, precis jag! utbrast Malin. Det är jag som är denna tjej i mängden, hon som har ett alldagligt utseende! Det är mig han letar efter!
Därmed var allting avgjort. Med nervösa fingrar tog hon fram sin mejlapp på mobilen, matade in Doktorns mejladress, som hon vid det här laget kände utantill, och skrev ett litet meddelande till honom.

En avlägsen kyrkoklocka började klämta. Klockan höll på att slå arton precis. Malin hade fingret fortfarande kvar på dörrknappen. Det var nu eller aldrig...
Hon kände att marken öppnade sig under hennes fötter, men hon tryckte på knappen ändå. Det kom ett litet surr från dörrhögtalaren och några sekunder senare hörde hon en manlig röst.
"Ja, hallå?"
"Hej... det är Malin..."
"Malin? Ja, okej! Tryck in dörren, den kommer att öppnas. Ta inte den hiss som finns i entrén, ta trappan istället. Femte våningen. Lägenhet 1503."
Dörrhögtalaren stängdes av med ett klick. Nu fanns ingen återvändo.
Hon gick in genom porten och hamnade i en flott entréhall. Längst bak fanns en gammaldags hiss och en spiraltrappa. Hon började gå uppför trappan, med en egendomlig känsla av overklighet. Hände allt detta på riktigt?

Trappan var mycket brant och trappsatserna tog aldrig slut. Det behövde inte vara något problem för Malin, som var tämligen vältränad. Hon besökte ofta gymmet i hopp om att bli av med dessa två extra kilon som hon föreställde sig gjorde henne obeskrivligt fet. Men vid fjärde trappsatsen började hon känna en tyngd i magen, och det påminde henne om ett pinsamt bekymmer hon hade denna dag: Hon hade ägnat så osedvanligt lång tid på morgonen åt att duscha och fixa håret som en förberedelse inför dagens läkarbesök att hon hade till slut fått väldigt bråttom till jobbet och inte hunnit sitta på toa som hon brukade göra varje morgon. Det fanns visserligen ett litet toalettrum på kontoret där hon jobbade, men hon gick dit mycket sällan, och då bara för att kissa. Hon var rädd för att lämna efter sig opassande dofter som hennes arbetskamrater kunde uppfatta. En sista möjlighet var att be att få låna toaletten hos Doktorn, men att smutsa ner toalettstolen hos en främling var för henne helt otänkbart... Hon bestämde sig för att hon skulle fortsätta att hålla sig under läkarbesöket och hoppas på det bästa.

Åter igen fanns det ingen skylt på Doktorns dörr, endast lägenhetsnumret. Med bultande hjärta och hjärnan fylld av skräckvisioner närmade hon sig dörren och knackade på försiktigt. Den som öppnade dörren var en välklädd äldre herre. Hon blev lite lättad, det var i alla fall inte en zombie eller en varulv. Han hälsade henne välkommen och släppte in henne i en elegant hall där hon fick ta av sig skorna och hänga av sig sin jacka. Hon granskade Doktorn genom ögonvrån. Han var kanske i sextioårsåldern eller kanske ännu äldre, men han var välvårdad och hade en energisk utstrålning. Hans grånande hår var kortklippt och välfriserat och han hade trygga maskulina ansiktsdrag. Han hade på sig en nypressad vit skjorta, en svart sidenslips och mörkgrå kostymbyxor.

Hon fick följa med honom genom ett rum som såg ut att vara ett privatbibliotek, och sedan genom en stor och praktfull salong där väggarna var täckta av vackra oljemålningar och alla sittmöbler var av skinnklädd mahogny. Till slut hamnade de i ett rum som Doktorn kallade sitt undersökningsrum. Här var alla väggar vita, och inredningen bestod till stor del av ljusa skåp och vitriner som såg ut att vara fyllda med olika sorters medicinska redskap. Det hela påminde om ett behandlingsrum på ett sjukhus.

Han hänvisade henne till en avlång sittbänk som stod mitt i rummet. Malin fick ta plats på den medan Doktorn gick fram till ett skåp och hämtade ett dricksglas och en flaska Ramlösa.
"Drick lite vatten medan jag går och klär om mig", sa han, och sedan försvann han. Hon tittade sig omkring medan hon drack några klunkar ur glaset. Rummet var väldigt renligt och välordnat. Fönstren var täckta av vita vågiga bomullsdraperier. Här och var hängde stora anatomiska planscher. Hon såg också en vit soffa och ett vitt soffbord. Ovanför dem hängde ett antikt pendelur. Sedan föll hennes blick på ett mänskligt skelett som stod och tittade tyst på henne från ett hörn av rummet. Var skelettet äkta eller konstgjort? Det var svårt att säga...

När Doktorn kom tillbaka hade han tagit på sig en blänkande vit läkarrock. Runt halsen på honom hängde ett välpolerat stetoskop och han höll i sin hand ett anteckningsblock. Han tog fram en stol, satte sig framför henne och fäste på henne en skarp blick som trängde igenom henne och fick henne att känna sig liten och svag.
"Då sätter vi igång!" sa han och slog upp sitt anteckningsblock.

Han började ställa en lång rad frågor till Malin angående hennes kropp och hälsa, medan han skrev i sitt block. Han ville veta vad hon hade för kost och motionsvanor, om hon rökte eller drack alkohol, om hon hade allergier eller tog några mediciner och hur det såg ut med hennes sömnvanor. Malin kände sig smickrad över att en läkare visade ett så stort intresse för allt som hade med hennes mående att göra, och besvarade gärna alla hans frågor. Sedan blev hans utfrågning lite mer obekväm. Han ville veta allt om hennes menscykel, hur ofta hon kissade och hur ofta hon skötte magen. Det blev lite pinsamt, men hon svarade modigt. Det fanns säkert en bra anledning till att Doktorn ville veta dessa saker. Lite längre fram blev frågorna ännu mer obekväma: Han undrade hur gammal hon var när hon blev av med oskulden, när hon hade haft sex senast, hur ofta hon tittade på porr och hur ofta hon onanerade. Nu var Malin ordentligt generad, men svarade ändå. Doktorn visste ju bäst. Hon var nitton år när hon blev av med oskulden, sa hon. Sist hon hade haft sex var det för drygt ett år sedan. Nej, hon tittade inte på porr och hon onanerade väldigt sällan.

Doktorn gjorde en sista anteckning och slog ihop sitt block.
"Då blir det snart dags för själva undersökningen, sa han, men drick först upp din Ramlösa."
"Tack, jag är nöjd!" sa Malin.
"Drick upp ändå, sa han lite strängt, du är väldigt torr i munnen."
Han såg inte ut att vara någon man säger nej till. Dessutom hade han rätt: Nervös som hon var hade hon mycket torra läppar. Hon hällde upp all Ramlösa i sitt glas och drack upp det hela på en gång.
"Bra!" sa Doktorn. Då kan du ta av dig."
"Ta av mig..?" sa hon lite förbryllat.
"Ja, allting utan trosor och behå."
Malin studsade till. Hon som var så blyg att hon aldrig badade ute på somrarna, för hon ville inte bli sedd i baddräkt.
Men vad hade jag väntat mig? sa hon till sig själv. Det visste jag från början att han skulle undersöka hela min kropp.
"Var kan jag ta av mig?" frågade hon ängsligt.
"Det går bra här."
Han la armarna i kors och tittade på henne med en avvaktande blick.
Hon började klä av sig trevande och långsamt. Varje plagg hon tog av sig gjorde nästan ont. Till slut stod hon i bara underkläder inför Doktorns utforskande blick. Hon snurrade armarna runt sina skuldror och tittade förläget på golvet. Hon kände sig som en fågel som hade blivit plockad på alla sina fjädrar.
"Då vill jag börja med att undersöka dina bröst. Var snäll ställ dig mot den här väggen."
Malin gick lydigt fram till den utpekade väggen och ställde sig med ryggen mot den.
"Inte så, sa han, du ska stå med ansiktet mot väggen, och luta händerna mot den. Så högt som möjligt."
Malin följde instruktionerna. Det var en lite konstig ställning, som fick henne att känna sig som en fånge som skulle bli visiterad. Men det var bara att göra som Doktorn sa.
"Svanka lite mer."
Malin putade lite mer med sin bak.
"Perfekt!" sa Doktorn. Han ställde sig bakom henne och knäppte upp hennes behå. Han brydde sig inte om att lägga undan den, utan lät den bara falla på golvet. Sedan började han känna på hennes bröst.

Malin fick redan från starten en udda känsla av denna undersökning. Doktorns händer kändes mer smekande än granskande. De svepte nyfiket över alla delar av hennes bröst, kramade om dem, klämde lite på dem. Och han stod så nära bakom henne att han lite då och då nuddade hennes rumpa med sin gylf, lite som av en slump. Han fortsatte att leka och kela med hennes byst med en så tydlig entusiasm att Malin till slut blev lite fundersam. Var han en riktig doktor, eller bara en snuskgubbe..? Det var svårt att avgöra, hon hade ju aldrig varit på en bröstundersökning förut. Det kanske är så läkare brukar göra, tänkte hon medan Doktorn gnydde sin gylf ännu mer mot hennes skinkor och nöp på hennes bröstvårtor.

Det tog ett bra tag innan Doktorn blev nöjd. Sedan tog han tag i sitt anteckningsblock och läste högt för sig själv, samtidigt som han antecknade:
"Normalstora bröst. Fin form. Mycket elastiska."
Han slog ihop blocket med en belåten min och bad Malin gå och sätta sig på sittbänken igen. Under tiden gick han och hämtade en rullvagn av rostfritt stål på vars blänkande topphylla låg rader av medicinska instrument. Just när Malin höll på att sätta sig ner gjorde hon en förfärande upptäckt: Allt smekande och pillande Doktorn ägnat sig åt hade retat hennes bröstvårtor och fått dem att svälla upp. De stod rakt ut och var stora som hallon. Och nu var Doktorn på väg tillbaka, dragandes med sin rullvagn. Han skulle lägga märke till dem, det var helt ofrånkomligt... Hon blundade hårt och bad med hela sin själ om att bli slukad av jorden. Men detta inträffade inte.

Doktorn kom fram, flyttade fram sin stol och satte sig ner rakt framför henne, bara ett par decimeter från hennes erigerade bröstvårtor, som såg ut att peka mot honom. Men han verkade inte bry sig om dem. Han tog på sig sitt stetoskop och avlyssnade henne på olika ställen kring hjärtat. Sedan ställde han sig bakom henne och lyssnade på hennes lungor, varefter han satte sig ner framför henne igen och slog upp sitt anteckningsblock.
"Hjärtljud utan anmärkning", sa han medan han skrev. "Rena och friska lungor".
Han tog sedan upp en ficklampa och en tungspatel från sin instrumentvagn.
"Gapa stort!" sa han.
Flickan lydde honom och gapade så stort hon kunde. Han tryckte ner hennes tunga med spateln och lyste med lampan i djupet av hennes hals. Sedan lyfte han upp hennes tunga och inspekterade med stort intresse området under den. Han hummade belåtet, la ifrån sig spateln och ficklampan och tog fram ett nytt instrument, som såg ut som ett slags tång.
"Var snäll dra ut tungan."
Malin var mycket generad, men stack ändå ut tungan lite försiktigt.
"Mer än så!" anbefallde han.
Hon sträckte nu ut sin tunga allt hon kunde. Doktorn fångade upp den med sin tång och höll den i ett fast grepp. Plötsligt lutade han sig fram och tog flickans tunga i sin mun. Hon spärrade upp ögonen, totalt överrumplad.
Han suger på min tunga! tänkte hon fylld av terror. Doktorn suger på min tunga!
Han höll kvar Malins tunga i sin mun och sög på den en kort stund innan han släppte den. Sedan tog han fram sitt anteckningsblock igen.
"Frisk ungdomlig mun", läste han högt. "Välsmakande tunga".
Nu fanns det ingen tvekan längre: Malin var i händerna på en pervers gammal gubbe som tänkte leva ut alla sina lustar på henne. Snälla Gud, hjälp mig! tänkte hon förtvivlat, jag kommer att bli utnyttjad!

Doktorn gav henne inte tid att begrunda sin svåra situation. "Kom!" sa han, tog tag i hennes arm, och drog henne med sig mot en annan del av rummet. Han höll ett fast grepp om hennes överarm, lite som en förälder som håller i ett trilskande barn. Malin trilskades inte, hon var alldeles för snäll och väluppfostrad och följde lydigt med, men såg ut som ett får på väg till slakt. Varför svarade jag på hans annons? tänkte hon. Hur kunde jag ha varit så dum?
Hon kunde rent teoretiskt avbryta besöket. Ta på sig sina kläder och bara gå därifrån. Men det var någonting i Doktorns röst och attityd som gjorde att hon var tvungen att göra som han ville. Hon kände sig som en maktlös leksak i hans händer.

Doktorn fick henne att göra halt framför en gynstol som stod längst borta i rummet. Hon rös när hon såg den. En gång i tonåren hade hon suttit i en sådan på en ungdomsmottagning och hon mindes fortfarande hur pinsamt och obehagligt det hade varit att bli rotad i underlivet, trots att den som rotade var en snäll och moderlig barnmorska. Och nu var det en garanterat pervers gammal farbror som tänkte gräva i henne!
"Du ska snart få klättra upp, sa han, men först vill jag att du dricker lite mer vatten."
Han tog fram en ny flaska Ramlösa och fyllde upp ett helt glas åt Malin.
"Är det helt nödvändigt?" frågade hon försynt.
"Det är absolut nödvändigt."
Malin trugade i sig hela flaskan under Doktorns stränga överinseende. Han såg väldigt nöjd ut men Malin var djupt olycklig. Inte nog med att hon hade varit bajsnödig hela dagen, nu började hon också bli kissnödig.
"Kliv upp nu!" sa han.
Jag får skylla mig själv, tänkte hon, medan hon skakande av rädsla klättrade upp i gynstolen. Jag borde inte ha skrivit till honom!

Hon blev instruerad att ta av sig sina trosor och lägga upp sina ben på två bastanta benstöd som tvingade henne att dra isär låren.
Hon tyckte så synd om sig själv, medan hon satt maximalt utfläkt i Doktorns anskrämliga gynstol. Mera utsatt än så kunde en ung och oskuldsfull flicka inte vara.
"Du brukar inte raka dig?" kommenterade han.
"Nej... förlåt..."
Doktorn gick och hämtade sin instrumentvagn och tog på sig ett par handskar. Malin hade små flickaktiga blygdläppar som just då fladdrade av ängslan. Han blev nyfiken på dem och började pilla på dem. Han sträckte ut dem så mycket att de nästan blev genomskinliga.
Jag förtjänar det här, tänkte Malin, medan doktorn fortsatte att dra i hennes fittläppar.

"Du har mycket välskapta labia", sa han efter en stund, "men nu vill jag titta lite längre in i dig. Jag kommer att öppna din vagina med ett spekulum."
Han valde ett av de många gyninstrument som han hade på sin vagn. Det var ett gammaldags spekulum av rostfritt stål. Malin stirrade förskräckt på dess blänkande klaffar, som såg ut som näbbarna på en anka. Detta tänkte han tydligen köra in i hennes känsliga slida.
"Ett annat alternativ är att du öppnar dig själv. Det fungerar ibland."
"Hur öppnar jag mig själv?" frågade hon nervöst.
"Du behöver bara krysta på ett speciellt sätt."
"Jag vill gärna försöka", fick hon ur sig.
Doktorn la tillbaka gyninstrumentet och tog fram en spegel istället.
"Detta är så att du lättare kan se hur du ska krysta", sa han och riktade spegeln mot Malins underliv.
"Det första du ska göra är att dra dina blygdläppar åt sidorna så mycket det går."
Malin särade med fingrarna så duktigt hon kunde. Hennes tunna könsläppar, som satt lite ihop, gick isär från varandra med ett litet plaskande ljud och avslöjade allt som doldes bakom dem. Fram inför bådas ögon trädde ett skimrande landskap av mjukt ljusrosa intimkött. Malin blev otroligt generad. Doktorn nickade belåtet.
"Det som vi kan se nu är ditt vestibulum. Det ser väldigt fint ut. Men nu vill jag att du vidgar ut ingången till resten av din slida. Dra in ett djupt andetag och krysta."
Malin gjorde som han sa, men inget särskilt hände. Hon försökte en gång till med samma resultat. Det lilla hål som markerade ingången till hennes slida förblev lika envist ihopsluten som förut.
“Det är lugnt, tröstade doktorn, mogna kvinnor har lättare att göra det här, men även du kan om du anstränger dig. Vi provar på ett annat sätt: Blunda nu och slappna av så mycket du kan."
Malin blundade hårt. Slappna av var svårare i den situationen.
"Nu ska du föreställa dig att du har en pingisboll inne i slidan. Försök att fokusera så mycket du kan på den tanken. Du ska verkligen känna hur bollen sitter inuti dig."
Malin brukade ha en livlig fantasi, så det blev inte svårt att efter en stund känna att det verkligen satt en pingisboll i hennes slida.
"Är pingisbollen där nu?"
"Ja, Doktor."
"Bra! Nu ska du tänka tanken att du vill bli av med bollen. Att du vill pressa den hela vägen ut. Börja krysta ut den nu!"
Malin började trycka ut den fiktiva pingisboll som hon hade i slidan. Hon kände verkligen hur bollen gled fram hela vägen, tills den slutligen poppade ut ur henne. Hon öppnade ögonen för att se i spegeln vad som hade hänt. Hon märkte i början inga större förändringar, hennes intimhål hade vidgats bara en aning. Men sedan såg hon en tunn glittrande stril som rann ut från hennes slida. Strilen växte snabbt till en stråle och gav ifrån sig ett brusande ljud.
Herregud, tänte Malin, jag kissar på mig!
Hon försökte få stopp på urinstrålen, men lyckades inte. Kisset strömmade ut obönhörligt.
Inget av detta blev en överraskning för Doktorn. "Nu kommer det!" sa han förtjust. I nästa sekund tryckte han ansiktet mellan Malins lårben och började dricka ur den varma fontän som flickan helt ofrivilligt bildade med sitt kiss.

Malin kunde inte tro vad som höll på att hända. Att Doktorn drack hennes urin låg bortom allt hon kunnat föreställa sig. Hur kunde någon vilja göra något så vidrigt? Hon försökte värja sig, dra undan sitt sköte från hans törstiga mun, men hon satt i en låst ställning med lårbenen fasthållna i gynstolens benstöd och kunde inte komma undan. Hon försökte fly bort i tankarna i stället. Hon blundade hårt och såg för sitt inre hur hon svävade bort från gynstolen och lyckades förflytta sig till en fridfull sommaräng där livet var sorglöst och synden inte fanns. Men denna trolleritrick fungerade bara en kort stund. Det Doktorn gjorde med henne var alltför påtagligt, hon kände in i märgen hur hans mun kysste och slickade hennes fitta och svalde hennes kiss. Hon tittade bort mot pendeluret och hoppades att plågan snart skulle ta slut.

Men var det verkligen en plåga..? Doktorns tunga lekte både med kisstrålen som forsade ur henne och med hennes klitta, och gav henne aldrig tidigare upplevda sensationer. Hennes själ skrek åt henne att vad han gjorde med henne var vedervärdigt, men hennes kropp var av en annan uppfattning. Hon tittade ner mot sitt skrev och såg med förvåning hur hennes fitta vaggade med små diskreta rörelser, inte för att fly undan Doktorn, utan tvärtom för att trycka sig ännu mer mot hans läppar. Malin blev helt förvirrad. Hur kunde hon tycka om någonting som var så motbjudande? Hon skämdes otroligt mycket över sig själv. Det uppstod en hård kamp i det innersta av henne, en strid mellan hennes skam och hennes lusta. Hon ville så gärna vara en ordentlig flicka, men det blev hennes lusta som gick segrande ur striden. Hon gav upp allt motstånd. Hon började skruva sitt sköte mot hans mun helt ogenerat. Hon slutade att bry sig om vad som var passande och anständigt, allt hon ville nu var att gnida sin fitta mot Doktorns ansikte samtidigt som hon tömde sin blåsa. Det var vansinnigt skönt. Skammen var inte borta, men istället för att dämpa hennes lusta fick den henne att tända upp ännu mer. Man får inte göra så här, det är perverst och äckligt, tänkte hon och kände hur hennes vällust steg till nya höjder.

Hennes flödande stråle sinade till slut. Doktorn tog fram en liten handduk och torkade sig i ansiktet. Att torka Malins skrev fanns inget behov av, han hade redan slickat rent varenda kissdroppe.
"Kliv ner nu, sa han, vi ska göra något annat."
Just när hon höll på att klättra ner från gynstolen kände hon sig underligt förändrad. Hon kände ett slags svindel i huvudet och en svallande oro i buken. Hon trodde först att hon var illamående, men sedan insåg hon vad det verkligen handlade om: Hon var kåt, ordentligt kåt. Hela hennes kropp längtade efter beröring.
Doktorn grep tag i hennes arm igen och drog iväg med henne. Gör mer snuskiga saker med mig! tänkte hon medan hon lät sig släpas iväg. Jag är med på allt, jag är din lilla hora!

Doktorn förde henne fram till soffan och soffbordet.
"Jag vill att du kliver upp på bordet och visar mig ditt anus."
Malin var inte sen att göra som Doktorn sa. Medan han satte sig i soffan ställde hon sig på knän på bordet med rumpan vänd mot honom och drog isär sina skinkor. Trots sin ringa erfarenhet förstod hon instinktivt vilka mörka begär som rörde sig hos Doktorn, och vad hans ögon ville se. Hon särade så ordentligt hon kunde och riktade noga sin stjärt mot hans ansikte, så att han inte skulle missa en enda detalj av vad som fanns i klyftan mellan hennes skinkor. Hon lämnade inte något åt hans fantasi. Allt fanns klart och tydligt att se, alla mörka färgskiftningar, varje lilla veck och varje glänsande krusning runt hennes stjärthål.
"Det ser så skönt ut..." viskade Doktorn fascinerat.
Hon gissade att han skulle uppskatta att se hur hennes röv krystade. Hon började laborera så duktigt hon kunde med sina ringmuskler för att få sin analöppning att pulsera. Hon fick sitt lilla hål att ömsom öppna sig lite, ömsom dra ihop sig med rytmiska rörelser. Det blev mer än vad Doktorn kunde hantera. Han gav ifrån sig ett exalterat stön, slungade sig fram mot hennes rumpa och började slicka hennes röv, hejdlöst och passionerat.

Malin hade aldrig varit med om något liknande. Hennes blyga och försiktiga pojkvänner hade inte varit i närheten av att göra en sådan sak. Hon hade inte ens tänkt tanken på att någon skulle vilja slicka henne därbak. Hon insåg nu att detta var någonting män gillade att göra, och till sin egen förvåning fann hon att hon också tyckte om det. Inte hade hon anat att det kunde kännas så skönt att få sitt stjärthål ordentligt utforskat av en varm och ivrig tunga. Snälla slicka mig mer! tänkte hon och tryckte sin rumpa ännu mer mot hans mun. Hon spann av vällust när hans fasta händer särade och släppte gång på gång hennes skinkor och gav henne en och annan dask. Hon gillade att känna hur hans mun gick igenom hela hennes rumpklyfta och täckte den med kyssar. Men allra mest älskade hon hur han smorde och fuktade hennes analöppning med sin tunga, som han sedan formade till en mjuk spets som han lirkade in i hennes längtande hål. Då var hennes njutning så överväldigande att hon tappade allt grepp om verkligheten omkring sig och sjönk in i sinnenas rike, en annorlunda värld där gott och ont inte fanns, där det enda som räknades var de sköna saker Doktorn gjorde med hennes kropp.

Han slickade Malins stjärt en stund till. Sedan viskade han i hennes öra:
"Jag vill känna inne i dig med fingret."
"Ja Doktor", svarade hon kärleksfullt.
Han gick fram till ett skåp och hämtade en tub glidmedel. Hon trodde att han skulle ta på sig en handske, men det gjorde han inte. Han hällde en klick glidmedel på Malins stjärthål och smorde in slemmet varsamt och noggrant. Sedan smorde han sitt eget finger och började pressa in det i hennes analöppning. Det blev varken lätt eller besvärsfritt, Malin var en total anal oskuld. Men hon ville så gärna behaga Doktorn och strävade så duktigt hon kunde för att ta emot hans finger. Hon skruvade med rumpan och till slut kände hon hur fingret gled in i hennes hala analgång. Hela hennes kropp darrade av upphetsning.

Hon krystade med stjärten, för att känna ännu tydligare hur hennes tajta anus slöt sig tät omkring hans finger. Han svarade på detta med ett litet stön av vällust. Hon fortsatte att krysta några gånger till, och varje gång hon gjorde det stönade han på nytt. Båda älskade att känna hur hennes analmuskler kramade om hans finger. Sedan tryckte han fingret ännu längre in och började utforska de djupaste regioner av hennes rektum. Han vandrade omkring med fingertoppen och kände försiktigt på hennes mjuka tarmväggar.
Plötsligt stannade han upp mitt i undersökningen och drog ut sitt finger.
"Titta här!" sa han, och visade upp fingret, som var till hälften nersmetat av Malins avföring.
"Hela din ändtarm är full med fekalier", sa han strängt.
"Jag ber om ursäkt..." sa Malin, och blev helröd i ansiktet.
"Då måste vi genast göra en specialundersökning."
"Vad för undersökning..?" frågade hon försynt.
"Du ska få visa mig hur det ser ut när du bajsar."
Malin tittade storögt på honom. Hade hon hört rätt? Kunde Doktorn verkligen vara så depraverad?
"Du kan bajsa i gynstolen, sa han, det är bästa sättet."
Det var tydligen mycket Malin inte visste om vad äldre herrar kunde ha för begär. Doktorn drog iväg till gynstolen och Malin följde efter. Hon var skakad och rädd, men hon var samtidigt fast besluten att tillfredsställa alla hans lustar.

Sittdelen av gynstolen hade en halvcirkelformad urholkning. Det var genom denna urholkning gynläkare och barnmorskor kunde komma åt varje del av en patients underliv. Malin blev instruerad att klättra upp på gynstolen och sätta sig på huk precis över urholkningen, med rumpan vänd mot Doktorn. Han skulle hålla i en skål mitt i urholkningen och ta emot hennes avföring.
Hon höll fast i två handtag som fanns på ömse sidor av gynstolen, och hukade över skålen. Hon gjorde flera försök att tömma sin mage, men ingenting kom ut. Det var mycket stressande att sitta på huk över skålen och försöka samtidigt hålla balansen. Dessutom var Malins ändtarm precis lika blyg och väluppfostrad som hon själv och vägrade envist att släppa ut sitt innehåll i närvaro av främlingar.

"Vi provar en annan ställning", sa Doktorn. Malin fick klättra ner från gynstolen och blev förd till soffan. Hon fick stå på alla fyra vid kanten av soffan och försöka igen.
Hon gjorde allt hon kunde för att få sin mage att komma igång, men inget hände ändå.
"Detta inträffar ibland, sa han eftertänksamt. Särskilt med blyga flickor som du."
Han funderade i några sekunder.
"Jag har inget val än att vidga ut ditt sfinkter med min penis."
Han gick och hämtade en liten ask med kondomer. Han drog ner sina byxor och tog fram sin kuk, som var fullt erigerad. Malin fick en chock när hon såg hans hårda ståndaktiga lem. Det hade varit strävsamt att få in hans finger i rumpan, nu tänkte han tydligen trycka in hela den kuken.
Han kommer att slita sönder mig! tänkte hon vettskrämd.
Doktorn såg ut att läsa hennes tankar.
"Var inte rädd, sa han, jag har lång erfarenhet av dessa behandlingar, jag kommer inte att göra illa dig."
Hon blev mer eller mindre lättad. Doktorn tog på sig en kondom och smorde mycket omsorgsfullt både sin kuk och Malins stjärthål med rikliga mängder glidmedel. Sedan började han gnida sitt ollon mot hennes väloljade anus. Han höll på med detta ett bra tag och verkade inte ha något bråttom att penetrera henne, vilket hon var tacksam för. Det var faktiskt rätt skönt att känna hur hans släta kukhuvud tryckte sig mjukt mot hennes hala analöppning.

Detta varsamma gnuggande fick till slut den effekten att Malins trånga analmynning började öppna sig lite. Den formade sig till en liten kupa som slöt sig tätt omkring Doktorns styva ollon. Då började han sakta pressa in sin kuk ännu mer. Det dröjde inte länge förrän Malins känsliga ringmuskel reagerade på intrånget genom att dra sig samman, och hon började få ont. Så fort detta inträffade gjorde Doktorn tvärt halt och backade lite med sin kuk. Han höll sig helt stilla en kort stund, tills smärtan ebbade ut i Malins rumpa, och började sedan öka trycket igen. Detta upprepades gång på gång. Det var som om Doktorn kunde avläsa i minsta detalj hennes kroppsspråk och visste exakt när smärtan blåste upp och det var dags att ta en paus. Hon blev mycket lugnare, nu när hon insåg att Doktorn aldrig skulle låta henne få ont över en viss gräns. Hon tappade all rädsla och började se den värk hon stundvis kände som en del av själva nöjet. Hon jämrade sig varje gång Doktorn pressade på, men det som låg bakom hennes jämmer var inte rent lidande utan en diffus blandning av smärta och njutning.

Plötslig gav hennes ringmuskel vika. Allt motstånd upphörde, all smärta försvann och Doktorns välsmorda kuk gled hela vägen in. Malin kände hur hans uppsvällda ollon banade sin väg i det innersta av henne och slätade ut hennes mjuka tarmveck. Det var en obeskrivlig upplevelse. Inte visste Malin att en sådan njutning existerade, att det kunde vara så otroligt skönt att få sin ändtarm penetrerad och vidgad av en mans bultande lem. Hon tyckte så mycket om den behandlingen att hon önskade att hon kunde backa bandet, så att hon fick erfara en gång till hur hans kuk trängde in i henne från början till slut.

Han verkade som vanligt kunna läsa hennes tankar, för han drog ur sig helt, hällde en ny skvätt glidmedel på sin kuk och tryckte in den igen. Ännu en gång fick hon uppleva hur hennes tajta analöppning gav efter för trycket och lät kuken glida in, och hur hans runda kukhuvud for fram och spände ut hela hennes analgång. Känslan var så hissnande att Malin nästan svimmade.
En gång till snälla Doktorn! bad Malin tyst. Töj ut mig en gång till!
Doktorn drog ut sin kuk och smorde den igen. Men just när han var på väg att trycka tillbaka den hördes ett mullrande ljud från Malins mage och en skvätt avföring landade på kondomen.
"Fort, fort!" utbrast han, och sprang efter ett lakan av plastfrotté som han la på golvet. Sedan la han sig själv på lakanet.
"Kom och sätt dig gränsle över mig, rumpan vänd mot mitt ansikte."
Hon skyndade sig att göra som han sa. Hon kände att det var bråttom, hennes tarminnehåll ville bestämt komma ut. Men precis när hon var på väg att uträtta sitt behov grepps hon av ett plötsligt tvivel.
Vad håller jag på med? tänkte hon. Kan man komma på någonting som är vidrigare?
Skammen kom tillbaka och grep henne i sina iskalla klor. Hon kom att tänka på alla som kände henne. Alla som såg på henne som en snäll ordentlig flicka. Vad skulle de säga om de såg henne nu..?
Hon kände att hon stod vid kanten av en avgrund.
Jag är inte en snäll flicka! tänkte hon upproriskt. Sedan lät hon naturens krafter ha sin gång.

Det hela gick mycket snabbt. Det mesta som fanns i hennes mage rann ut med en väldig fart. Hon tittade bakåt för att se vad som hade hänt. Hon hade åstadkommit en lång sträng av fekalier som låg tvärs över Doktorns bröst. Hon hade kladdat ner hans vita skjorta, hans sidenslips och hans fina läkarrock. Det var mycket pinsamt och hon kände sig extremt utlämnad. Men hon var också fylld av en känsla av befrielse som förvånade henne.
Doktorn å sin sida hade blivit så upphetsad att han rev av kondomen som fortfarande satt på hans kuk och började onanera.
"Har du mer kvar i magen?" sa han lite andfått.
"Jag tror det, men jag måste kissa lite först."
"Jag vill att du siktar på min mun när du kissar."

Malin hasade baklänges och riktade sin fitta mot Doktorns mun. Just när hon var på väg att urinera fäste hon sin blick på hans vajande kuk, som han höll på att runka. Hon såg fascinerat på hur hans förhud gled fram och tillbaka över hans glänsande ollon. Sedan lät hon sitt kiss regna över hans ansikte. Detta hade en märkbar effekt på honom. Malin såg hur hans runkande hand ökade takten, hur hans lem växte sig ännu grövre och hårdare och hur hans uppsvällda ollon glänste ännu mer. Det var som om kisset hon sprutade i hans mun dränkte hela hans kropp i vågor av vällust. Hon lekte med tanken att det gyllene vatten som hon gav till honom var i själva verket ett ädlare ämne än urin, att det var renodlad njutning i flytande form.

"Nu kommer lite mer av det andra", aviserade hon.
"Sikta på min mun, svarade han, det är sista pusselbiten som saknas."
Ja Doktor, tänkte hon, du ska få smaka på allt jag har ätit idag!
Hon ändrade ställning för att rikta sin rumpa mot Doktorns mun. Denna gång fanns det inget tvivel hos henne, hon hade insett att allt vad hennes kropp hade att ge till Doktorn var en dyr och uppskattad gåva. Visst skämdes hon fortfarande, men skammen hade blivit bästa delen av hennes njutning. Hennes tarm satte igång med nya sammandragningar och det dröjde inte länge förrän hennes avföring började trilla ner mot Doktorns väntande mun. Han reagerade omedelbart på detta. Han började runka ännu mer frenetiskt och hela hans kropp spändes som en båge. Plötsligt tog han tag på hennes skuldra och tryckte ner henne mot sin kuk. Han forcerade in sin lem i hennes mun och så fort hans ollon hade trängt in förbi hennes läppar började han spruta hejdlöst. Malin blev överrumplad, men det var inte ovälkommet. Hon blev sporrad av att känna hur hans varma utlösning forsade in i hennes mun. Doktorns mogna säd hade en fränare smak jämfört med de unga pojkvänner hon hade sugit av förut, men detta bidrog bara till att kåta upp henne ännu mer. De tryckte sig tätt intill varandra och fortsatte att utbytta kroppssubstanser med varandra. Det går inte att förlåta vad vi gör, tänkte Malin helt yr av upphetsning. Och mitt i denna virvel av perversa och förbjudna sensationer kände hon en berusning och en lycka hon aldrig upplevt förut.

Hon segnade kraftlös över doktorns midja, fullständigt utmattad. De blev liggande en lång stund, intimt sammanflätade med varandra. Ingen av dem sa något, men de smekte varandra ibland. Sedan tog Doktorn till orda igen. Han förklarade för Malin att det fanns ett badrum intill undersökningsrummet dit hon kunde gå för att duscha och klä på sig. Undersökningen var klar och han var mycket nöjd med den.

Doktorns badrum var mycket elegant och rymlig. Golvet, väggarna och många andra detaljer var av glänsande marmor. Malin märkte att rummet var minutiöst välstädat, alla ytor var skinnande rena och alla fluffiga frottéhanddukar var nytvättade och prydligt hopvikta. Hon ägnade en lång stund åt att duscha, tvätta håret och göra sig fin. Det måste ha funnits flera badrum hos Doktorn, för när Malin gick tillbaka till undersökningsrummet var han också nyduschad. Han hade på sig en ny, strålande vit skjorta och ett nytt slips. Han var åter igen samma välvårdade äldre herre som tagit emot henne när hon kom till mottagningen.

Han ledde henne tillbaka till hallen, där hon fick ta på sig sina ytterkläder. Sedan öppnade han lägenhetsdörren och tog adjö av henne med en artig handskakning. "Tack för ditt besök", sa han medan han fortfarande höll i hennes hand. "Du har varit en mycket duktig patient och du har en fin och välformad kropp som det var ett stort nöje för mig att undersöka."

Tunnelbanan som förde Malin hem beskrev en mjuk kurva och passerade sedan över en bro. Då är det bara fyra stationer kvar, räknade hon.
Hon var ensam passagerare i vagnen där hon satt, och var tacksam för det. Hon hade så många tankar att sortera.
En fin och välformad kropp... sa hon drömmande till sig själv. Doktorn sa att jag har en fin och välformad kropp...
Det hon varit med om hade varit ett underbart äventyr, men det fanns någonting som hon hade svårt att förstå: Hon kunde en så proper och renlig man som Doktorn vara så intresserad av så äckliga saker som kiss och bajs? Hon fick inte ihop det.

Tåget gjorde uppehåll i nästa station. Dörrarna stod öppna en kort stund men ingen ny resenär steg in. Det tyckte hon var skönt. Men varför gick tåget så långsamt? Hon hade aldrig varit med om så seg resa.
En fin och välformad kropp... tänkte hon igen, och vaggades av orden.
Tåget började rulla förbi en lång mur som var täckt med graffitimålningar. Någon hade målat en sträcka av muren så att den såg ut att bestå av färgade pusselbitar. Hon kom då att tänka på något Doktorn hade sagt, som hon för stunden inte hade förstått: "Sikta på min mun, hade han sagt, det är sista pusselbiten som saknas."
Plötsligt föll allt på plats i Malins huvud: Doktorn var inte alls intresserad av kiss och bajs. Inte i största allmänhet. Men han var genuint intresserad av just hennes kiss och hennes bajs. "Jag vill veta allt som finns att veta om din kropp", hade han ju skrivit på sin hemsida. Detta var hans drivkraft, och han gick så långt i denna strävan att han även ville smaka på allt som kom ut från henne.
Malin såg nu på Doktorn på ett helt annat sätt. Hon tänkte på honom med ett slags tacksamhet. Hon hade aldrig träffat någon som visat sig vara så gränslöst intresserad av hennes kropp.
Hon var mycket trött, men fylld av välbehag. Hon såg sitt eget ansikte reflekterat på fönstrets glas och gav sig själv ett leende. Hon kände sig unik, åtråvärd och vacker.

Äntligen kom tåget fram till hennes station. Hon steg av och halvsprang över gatan. Hon passerade en livsmedelsaffär där hon brukade stanna för att köpa mjölk och bröd, men kutade bara förbi den här gången. Hon sprang uppför trapporna till sin lägenhet, låste otåligt upp dörren och störtade in. Just när hon höll på att ta av sig sina ytterkläder insåg hon varför hon hade haft så bråttom hem: Hon gick raka vägen till sitt sovrum, kastade sig i sängen, rev av sig trosorna och började smeka sig själv. Hårt, sanslöst, nästan våldsamt. Hon somnade utmattad, men senare på kvällen vaknade hon igen och smekte sig själv ännu en gång.

Samma sak upprepades nästa dag, och alla dagar därefter. Malin var ständigt uppeggad och hade ett omåttligt behov av att tillfredsställa sig själv. Det hände ofta att hon vaknade mitt i natten, enbart för att onanera. Hon tog också upp en ny vana på jobbet: Flera gånger om dagen låste hon in sig i lilla toalettrummet för att smeka sig själv under långa stunder.

Det gick så långt att hon började oroa sig för sin hälsa, för det som hände med henne var inte alls normalt. Hon sov mindre än förut på grund av allt onanerande, och de på kontoret hade börjat undra varför hon låste in sig så ofta på toaletten. Nej, detta kunde inte fortsätta! Hon behövde professionell hjälp... det var absolut nödvändigt att boka en ny tid hos Doktorn.


© 2024 Doctor Splendid

Erotiska rollspel
Erotiska rollspel - Medium
Erotiska rollspel - Large